Camping in Duitsland

De medewerkers van Australia Campers zijn zelf allemaal enthousiaste trekkers. Om jou als toerist het beste over je trip te kunnen adviseren gaan ze zelf elk jaar met één van de campers van het bedrijf op trektocht. Daardoor hebben ze veel ervaring over trekken met een camper door Australië. Je kunt je vakantie net zo basic en zo luxe maken als je zelf wilt. Er is bij keuze uit allerlei vervoersmiddelen, zoals een station wagon, 2WD en 4WD campers, een off road trailer en motorhomes voor groepen van vijf of zes personen.

Voor de Nederlandse markt

Australia Campers

De grondlegger van Australia Campers is een Nederlander. Die was zelf op trektocht geweest door Australië en vond dat zo fijn, dat hij andere Nederlanders de gelegenheid moest geven om dezelfde ervaringen te laten meemaken. Die Nederlandse roots zijn vooral fijn als je bezig bent met de voorbereidingen van een trektocht door Australië. Want je kunt gewoon bij een Nederlandse vestiging van het bedrijf terecht en eventuele vragen kun je ook in het Nederlands stellen. Dat geeft net even een wat meer vertrouwd gevoel. Australia Campers is de enige aanbieder van camperverhuur in Australië.

Budgetreizen bij Australia Campers

Australia Campers

Aan vakanties per camper kleeft een hardnekkig vooroordeel dat die erg duur zijn. Door een camper te huren bij Australia Campers valt het met die kosten wel mee. Uiteraard zitten er tussen de 23 soorten campers die je kunt huren ook hele luxe en dure exemplaren. Maar er zijn ook campers te huur waarmee je echt een low budget trektocht kunt houden. Hoe lang je een vakantie bij Australia Campers wilt maken is helemaal aan jezelf. Wil je drie weken? Dan is dat prima. Maar het is ook geen enkel probleem als je een half jaar onderweg bent.