utrecht

b and b utrechtMijn vrouw en ik waren dit jaar opzoek naar een ander soort vakantie. We zijn deze zomer namelijk naar b and b Utrecht gegaan en dit was echt fantastisch. De locatie is gelegen aan de Vinkeveense Plassen. Het is hier mogelijk om te vissen, zwemmen, varen, duiken en andere sporten als surfen, zeilen en waterskiën te doen. Dit is iets dat ik erg leuk vindt en daarom kozen we voor b and b Utrecht.

Dit is namelijk een prachtige locatie in de natuur . Het is b and bhier erg mooi en buiten dat kun je er dus veel sporten beoefenen. Dit was echt iets voor mijn vrouw en mij en daarom zijn we opzoek gegaan naar een locatie als deze. Wij zijn beiden erg sportief en daarom leek ons dit erg leuk. Goede vrienden van ons vertelden hierover en wij vroegen ons af waar ze naartoe gegaan waren. Toen ik dit vertelde zeiden ze dat ze dus naar het bed and breakfast in Utrecht geweest waren en dat dit erg goed beviel. Mijn vrouw en ik besloten vervolgens om ook te boeken en dit was echt een top idee. We hebben namelijk een hele leuke en sportieve tijd gehad en we zouden dit zeker aanraden.

 utrechtVolgend jaar weer!

Dit jaar hebben we het zo erg naar onze zin gehad dat we ervoor gekozen hebben om volgend jaar weer te gaan. We hebben al geboekt en we kunnen nu al niet meer wachten op deze sportieve maar toch ook wel ontspannende vakantie.