Camping de Gijzel in Brabant; gewoon ideaal

Vakantie

Camping de Gijzel in Brabant blijft gewoon prachtig om er te mogen zijn. Op deze camping kun jij namelijk genieten van al het groen om je heen. Uiteraard is het ook mogelijk om de fiets te pakken en naar de dichtstbijzijnde stad te gaan zodat je kunt winkelen. Zelf zijn wij beide een onwijs grote fan van wandelen. Vrijwel iedere dag zijn wij wel op de benen te vinden. Een aantal kilometers wandelen om daarna heerlijk te genieten van een hapje en drankje. Sinds een paar maanden hebben wij besloten om dit niet meer vanuit huis te doen. Wij hebben er specifiek voor gekozen om een camping te vinden waar dit mogelijk is. Nederland blijft nu eenmaal erg mooi en dat willen wij graag ondervinden.

Camping de Gijzel in BrabantCamping de Gijzel in Brabant gevonden op het internet

Zo zijn wij toen die tijd op het internet gaan zoeken naar een plaats waar wij onze caravan kunnen plaatsen. Dankzij onze zoektocht op het internet kwamen wij al vrij snel terecht op de website van Camping de Gijzel in Brabant. Deze camping zag er op de foto’s onwijs netjes en zeer goed verzorgd uit. De kosten zijn aantrekkelijker dan dat wij elders hebben gezien. Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om hier een nacht te verblijven. Die twee dagen en één nacht konden wij ervaren hoe dat zij het geregeld hebben.Camping de Gijzel in Brabant

Bij aankomst op de camping werden wij onwijs hartelijk ontvangen. De plek werd toegewezen en hier konden wij vervolgens de caravan plaatsen. In een mum van tijd kwam de eigenaar ons helpen omdat wij de stekker niet goed kregen. Daarna hebben wij nog even een praatje gemaakt en dat voelde onwijs goed. De routes werden ons verteld waar wij naartoe moesten lopen om alles te kunnen zien. Bovendien hoefde wij ons geen zorgen te maken om de spullen die op de camping blijven liggen.