De Friese Meren verkennen

Het verkennen van landen en steden over water is nog altijd onverminderd populair. Ook het Friese landschap en stadsaanzicht wordt door velen met de boot verkend. Een rondvaart Friesland wordt dan ook steeds vaker geboekt door veel verschillende groepen mensen. Dit geldt voor iedereen, van families tot zakenrelaties.


Populaire bestemming
Friesland is een populaire bestemming voor onder meer binnenlandse vakanties. Het karakter van de provincie en de natuur die daarbij hoort spreekt velen aan. Dit blijkt ook uit het feit dat in veel recensies Friesland goed wordt beoordeeld. Zo zijn bijvoorbeeld de grachten van Leeuwarden populairder dan die van Amsterdam. Ook het gebied Friese Meren is nog altijd onverminderd populair. Het is dan ook de perfecte plek voor een ontspannen dagje uit. Al kan men er ook met gemak langer dan een dag vertoeven. De wateren van Friesland zijn geschikt voor allerlei vormen van recreatie. Ook het maken van een rondvaart Friesland hoort daarbij.

De Oude Venen
Voor rondvaarten is vooral het gebied De Oude Venen, net onder Leeuwarden, een uiterst geschikte plek. Niet alleen voor een dagje ontspanning, maar bijvoorbeeld ook om in een ongedwongen sfeer zaken te doen. Dit is dan ook iets wat steeds vaker gedaan wordt door groepen die een geschikte plek voor bedrijfsvergaderingen zoeken. Een rondvaart Friesland is bovendien voor veel jonge stellen de ultieme plek om elkaar het ja-woord te geven. Dit is ook niet vreemd, de Oude Venen is namelijk één van de nationale parken van Nederland. Een status die het in 2006 verdiende.