De mooiste bestemmingen om te backpacken

Wanneer je van plan bent op korte termijn je eerste backpackavontuur aan te gaan is het goed om te weten in welke landen je dat het beste kunt doen en wat er in die landen te doen is. Er zijn heel veel bestemmingen over de hele wereld die geschikt zijn om met je rugzak op avontuur te gaan. Dit geldt eigenlijk voor landen in alle continenten. Toch zijn er een paar bestemmingen die razend populair zijn onder backpackers en zeker overwogen moeten worden.

Thailand

Thailand is één van de populairste bestemmingen om te gaan backpacken. In Thailand is alles te vinden. Van grote, immense steden als Bangkok tot prachtige uitzichten en natuurgebieden. Verder kent Thailand veel eilanden die veel door backpackers bezocht worden en staat Thailand bekend om de grote feesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een full moon party. 

Australië

Dit land mag ook niet ontbreken in het lijstje van populaire backpack bestemmingen. Australië heeft alles te bieden wat jij en je rugzak nodig hebben. Het is namelijk erg leuk om bijvoorbeeld langs de oostkust rond te trekken. Aan deze kust zijn prachtige steden, stranden en natuurgebieden te vinden waar je je nooit zal vervelen. In Australië kom je gegarandeerd veel andere backpackers tegen tijdens je avontuur.

Canada

Misschien geen land dat gelijk in je gedachten opkomt wanneer je aan backpacken denkt, maar Canada wordt beschouwd als één van de mooiste landen van de wereld. Canada is in het bezet van levensgrote, mooie natuurparken waar je dagenlang doorheen kunt genieten van de natuur. Om tijdens deze tocht goed te overnachten kun je een tent online kopen die je in je rugzak kunt opbergen. Verder kun je in Canada ook een mooie route van stad naar stad doen waarin je veel mooie plekken van het land kunt zien.