Drie redenen om een wellness weekend weg te gaan

Wellness weekend

Een wellness weekend is natuurlijk ontzettend ontspannend. Twee dagen in de wellness met daartussen een overnachting in een heerlijk hotel waar je ook nog in de watten gelegd wordt door bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt wanneer je wakker wordt. Hieronder lees je drie goede redenen om eens een wellness weekend weg te gaan en je rust te pakken.

1. Een wellness weekend is erg ontspannend

Als je een weekendje weg gaat is dat natuurlijk altijd ontspannend, maar een wellness weekend is nog veel fijner. Je kan het hele weekend lang gebruik maken van alle faciliteiten van de wellness in bijvoorbeeld de Thermen in Nijmegen. Zo kun je gebruik maken van baden, sauna’s, stoombaden en kun je massages krijgen. Dit is niet alleen goed voor je ontspanning, je gezondheid kan ook profiteren van een weekendje wellness. Na een weekend wellness kun je weer met frisse zin beginnen aan het dagelijks leven.

Stress

2. Een mini vakantie voor weinig geld

De Thermen in Nijmegen heeft banden gesloten met verschillende hotels in de buurt van je wellness. Je kunt zo twee dagen wellness aan elkaar plakken voor een fijne prijs. Dat scheelt in je portemonnee. Hiervoor zijn ook speciale arrangementen samengesteld waarmee je nog meer kan besparen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een all inclusive arrangement waarin drankjes gratis zijn met een overnachting in een hotel in de buurt. Een wellness weekend kan dus zeker de moeite waard zijn voor jou.

Arrangementen

3. Ontdek een nieuwe plek

Als je niet in de buurt woont van de wellness kun je er altijd nog een dagje achteraan plakken om zo de omgeving te verkennen. Maak van je wellness weekend een lang weekend en ontdek zo een nieuwe plek. Je kunt zo van je wellness weekend een echte vakantie maken. Een voorbeeld hiervan is Thermen, waarbij je daarna nog Nijmegen kan ontdekken.