Een luxe villa dordogne is geweldig!

luxe villa dordogne

luxe villa dordogne

 

 

 

Een vakantie met het gezin dat moet naar mijn mening minimaal een keer in het jaar gebeuren. Niets is leuker dan met het gezin lekker op vakantie gaan. Met deze intentie ben ik afgelopen zomer dan ook op zoek gegaan naar een top vakantie. Aangezien mijn kinderen redelijk druk zijn was ik zoekende naar een vrijstaan vakantiehuis. Zo konden mijn kinderen lekker hun gang gaan, zonder dat zij andere mensen tot last van. Via het internet belandde ik dan ook bij een luxe villa dordogne. Ik zelf vond een luxe villa dordogne huren wel een zeer interessant optie. Wij hadden dan de beschikking over een eigen vakantiehuis met een eigen privé zwembad. Zo konden mijn vrouw en kinderen lekker hun eigen gang. In goed overleg met mijn vrouw namen wij dan ook het besluit om een vakantiehuis te huren, via de website dordognemaison.com!

Een leuke vakantie!

Nu alweer een krappe anderhalve maand later kan ik jullie dan ook eindelijk mijn mening geven over deze vakantie. Mijn gezin en ik hebben een geweldige vakantie ervaren. Wij hebben rondom ons vakantiehuis leuke activiteiten uitgevoerd. Zo zijn wij een dagje gaan kano’en, golven en vissen. Over ons vakantiehuis zelf kan ik alleen maar positief spreken. Het gehele huis was netjes en het meubilair, keuken slaapkamers waren heerlijk schoon de hygiëne was dus goed geregeld!Goedkoop

Luxe