Fantastische Ledlampen gekocht bij lampdirect

philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20Afgelopen jaar heb ik een vakantiehuisje gekocht in Italië en dat bevalt echt super. Ik wilde er altijd al een hebben en eindelijk was me wens uitgekomen. Wel bracht het de nodige kosten met zich mee, maar daar kies je natuurlijk zelf voor. Toevallig vorige week moest ik ineens nieuwe Ledlampen hebben. Die koop ik zoals gewoonlijk bij lampdirect. Ik bestel altijd mijn lampen bij hun, omdat ze altijd fantastische lampen leveren. De lampen beschikken over goede kwaliteiten en zijn redelijk voordelig. Het was alleen de vraag of ze ook deden bezorgen in het buitenland en gelukkig was dat wel het geval. Ik heb ze toen laten bezorgen en binnen vijf dagen had ik ze al binnen. 

De nieuwe lampen werken perfect. philips-ledspot-mv-5.5-50w-gu10-(master)_philed6-50w-20

Zoals gewoonlijk werken ze uitstekend. Ik had ook niet anders verwacht, maar met dank aan jullie heb ik toch altijd lampen van goede kwaliteiten en dat kan ik niet van iedereen zeggen. De Ledlampen van jullie gaan lang mee en zijn in verbruik ook vrij voordelig. Het is daarom ook zeker een aanrader om je lampen bij dit bedrijf te bestellen. Dan heb je gegarandeerd kwaliteit en daar zou iedereen voor moeten kiezen. Ik ben een zeer tevreden klant en dat zal ik nog jaren zijn! Super bedankt.

philips-ledspot-lv-mr16-6.5-35w-(master)_ledlv6.5-35-20