Huur een vakantiehuis in eigen land en geniet!

huur vakantiehuis

De huur vakantiehuis hoeft helemaal niet zo prijzig te zijn. Zelfs niet als je allemaal eisen stelt. Wanneer je eens een kijkje neemt op de website van: Eekhoornnest.nl dan zie je hier een tal van vakantiewoningen in werkelijk een prachtige omgeving. De huizen zien er erg sfeervol uit zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Tevens zijn de woningen van alle gemakken voorzien.

huur vakantiehuis

Allen waren wij even enthouasiast

Toen ik de reservering had gedaan voor ons gezin en die van mijn vriendin, viel de huur van het vakantiehuis mij zo erg mee. Dat ik het gevoel kreeg dat wij ons vakantieadres wel hebben gevonden. Enfin, toen wij aankwamen reden wij letterlijk ons vakantiegevoel in. Mijn vriendin was al net zo te spreken als mij. Toen wij het huis binnen kwamen was dit erg schoon en het voelde echt aan als een vakantie. De kinderen zijn direct op zoek gegaan naar een slaapkamer. Mijn man, ik, mijn vriendin en haar man hebben eerst een fles wijn open getrokken om te proosten op de vakantie. In totaal zijn wij twee weken gebleven en elke dag hebben wij er iets speciaals van kunnen maken.

Deze aanrader mocht dan ook zeker niet ontbreken op deze website die vol staat met diverse aanraders. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. De service is uitstekend en hier vind je alles om er een top vakantie van te kunnen maken.

huur vakantiehuis