Interessante zeilvakanties naar Griekenland

Onze keuze is gevallen op zeilvakanties Griekenland. Elk jaar kampen wij met hetzelfde probleem, waar gaat de reis heen. Onze kinderen zijn inmiddels pubers geworden en om dan een geschikte reis te vinden waar iedereen plezier in heeft wordt steeds moeilijker. Tot mijn oudste zoon mij de website van Nauti Sail liet zien. Hier stonden leuke reizen op die je met een boot gaat bezoeken. Zo zag ik de bestemming Canarische Eilanden staan, maar ook Spanje en Schotland. De boot is een van de modernste modellen die voorzien is van de beste technieken die er samen met het personeel ervoor zorgt dat de reis veilig verloopt. 

Lekker op vakantie

Hoewel ik in eerst instantie dacht dat deze reis niets voor ons gezin was, reageerde iedereen zeer positief en enthousiast. Dus ik kan zeggen dat wij via Nauti Sail één van de zeilvakanties naar Griekenland hebben geboekt.

Wat gaat de tijd toch snel, onze reis is inmiddels al achter de rug. Iedereen binnen ons gezin heeft genoten en kijken zelfs alweer voor de volgende reis op een boot. Ben je na het lezen ook nieuwsgierig geworden naar deze geweldige reizen, kijk dan eens op de website van Nauti Sail en wie weet zit jij komende zomer ook op één van deze boten.