Met vriend naar hotelarrangement met diner

Hotel Montfoort

Mijn vriend kwam met een grote verrassing, een hotelarrangement met diner, speciaal voor ons. Hij doet echt nooit zoiets dus ik was ontzettend verbaasd. Ik sprong letterlijk de lucht in van enthousiasme, echt te gek hoe je dan zo blij kan worden ineens. Ik werd ook meteen in alle toonaarden weer verliefd op hem. Haha, zo zie je maar hoe makkelijk het soms kan zijn. Ik was aan het werk en hij haalde me die avond op om te gaan, ik was zo enthousiast. Toen we er naar toe reden hadden we meteen al een goed gesprek over onze relatie, geen idee hoe dit zo snel ging, maar wel erg fijn.

Hotel Montfoort

Het diner

We werden ontzettend vriendelijk onthaald en het eten was buitengewoon lekker, ik heb in tijden niet meer zo lekker gegeten. De wijn was heerlijk echt, alles was goed geregeld. Het hotel was ontzettend mooi en we hebben het enorm gezellig gehad. Mijn vriend zei dat we zulke dingen vaker moeten doen, omdat het gezellig is om af en toe even er op uit te gaan. Ik vond dit ook. Je ziet hoe je op kan leven, ook in een relatie, om even wat anders te gaan doen, even uit je comfort zone van de bank, naar buiten te gaan. Er was ook een zeer charmante wijnbar waar we tot de late uurtjes nog heerlijk hebben gedronken. We zijn de volgende dag de stad in gegaan en toen heb ik ook nog even wat geshopt, dat was ook wel weer eens tijd.