Mijn vakantie in de Seychellen was geweldig

vakantie seychellen

Een tijdje geleden vertelde ik je al dat ik een vakantie in de Seychellen geboekt had. Ik ben vorige week terug gekomen van mijn reis en dit is mij erg goed bevallen! Vooraf was ik nogal zenuwachtig omdat ik voor het eerst in mijn eentje naar het buitenland ging. Natuurlijk was mijn reis goed verzorgd en hoefde ik mij nergens zorgen om te maken, maar toch was het erg spannend! Een van mijn beste vriendinnen heeft mij op het vliegveld afgezet en zo kon mijn reis beginnen. Toen ik eenmaal geland was op die prachtige eiland, waren al mijn zorgen verdwenen. Het enige waar ik nog aan kon denken was dat ik super zou gaan genieten van al het moois dat mijn kant op kwam. Zoals de mooie natuur en cultuur, het goede weer en de bijzonder vriendelijke mensen! Het viel mij reuze mee dat ik niet in een hotel zat met alleen maar Nederlanders. Dat doet vaak toch een beetje af aan je zomerse reis gevoel.
vakantie seychellen

Bijzondere ervaring

Al met al was mijn reis een bijzondere ervaring. Ik kan iedereen een vakantie in de Seychellen aanraden! Of je nu met zijn tweeën, met een heel gezin of lekker in je eentje gaat: er is voor iedereen wat te doen. En als er even niets is waar je zin in hebt, dan heb je altijd nog een mooie omgeving waar jij rustig een boek kunt lezen, of kunt zonnebaden. Bij Silk Travel kun je eenvoudig net zo een mooie reis plannen als dat ik heb gedaan!
vakantie seychellen