Mijn villa in Spanje te koop!

te koop villa Spanje

Leuke tijden gehad

Te koop villa Spanje! Mijn voormalige stulpje staat eindelijk online. Ik heb er eete koop villa spanjen aantal jaren met veel plezier gewoond, maar nu is het tijd om iets nieuws op te zoeken. Ik heb hem ongeveer 5 jaar geleden gekocht samen met mijn toenmalige vriend, maar die relatie is helaas stukgelopen. Ik hoop dat degene die er na mij komt wonen er net zoveel plezier aan gaat beleven als ik heb gedaan. Wij gingen er vaak in de vakanties heen, maar soms ook gewoon een lang weekend. Vluchten zijn buiten het hoogseizoen om niet zo duur, dus dat is helemaal fijn. Zeker omdat het dichtbij het vliegveld ligt, ben je er zo. Het is maximaal 2 uur vliegen, dus als je vroeg in de ochtend gaat kun je nog de hele dag genieten van het lekkere Spaanse weer.

Tijd voor iets nieuws

Dat mijn villa in Spanje te koop staat voelt best gek. Ik heb me er altijd erg thuis gevoeld, echt mijn tweede huis was het. Ik ben zelf ook te koop villa spanjeweer aan het kijken voor iets nieuws, maar dan iets wat kleiner is. Zeker nu ik alleen ben is het echt te groot geworden, ik heb geen 3 slaapkamers nodig. Ik wil wel in hetzelfde gebied blijven, want het is daar erg mooi en ik heb ook redelijk wat vrienden gemaakt toen ik daar was. Puurspanje heeft mij destijds goed geholpen bij de aankoop, dus het zeker een aanrader om op hun website te kijken als je interesse hebt in een huis daar!