Obelink heeft een zeer groot assortiment aan tenten

Obelink

Eerdaags willen wij op vakantie gaan en daarom zijn wij bij Obelink terecht gekomen. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan tenten, Obelinkdaar moet je beslist een keer heen gaan. Eigenlijk hebben zij hier alles te koop op het gebied van kamperen. Want ook een vouwwagen of een mooie caravan kan je hier kopen. Wij beginnen klein, want dit zal de eerste keer zijn dat wij gaan kamperen. Om dan al meteen een caravan te gaan kopen is misschien een beetje te voorbarig, maar wie weet. 

Samen zijn wij naar deze winkel gegaan en hebben hier heerlijk rond gekeken. Wij vielen van de ene verbazing in de andere, wat een keuze hebben zij hier. Nooit gedacht dat ik kamperen leuk zal vinden. Maar als je tussen alle tenten heen loopt, dan krijg je de smaak al aardig te pakken. Een vriendelijke medewerker heeft ons geholpen met het uitzoeken van een geschikt model.

Ga je kamperen, dan moet je zeker naar Obelink gaan!

ObelinkOnze vakantie zal een week kamperen gaan worden in de Ardennen. Vaak zij wij hier wel in de buurt geweest, maar het leek ons leuker om in de natuur te overnachten. Hiervoor hadden wij al een zeer leuke camping gevonden. De plaats hadden wij al gereserveerd, want anders loop je de kans dat deze al volgeboekt was. Wij wilden met de tent gaan, echter hadden wij één probleem. Om te kamperen heb je een tent nodig en daarom zijn wij naar Obelink gegaan. Wat een geweldig bedrijf is dit. Zoveel keuze en heel vriendelijk personeel. Eerst hebben wij hier rondgelopen en de modellen bekeken. Daarna kwam er een medewerker ons helpen. Deze vertelden ons over de opblaasbare tent. Heel apart, een model zonder tentstokken en zeer makkelijk op te zetten. Precies het model wat uitermate geschikt voor ons is.