Op citytrip vanaf luchthaven Schiphol

Tegenwoordig zijn er echt talloze websites met goeie aanbiedingen voor een leuk weekendje weg binnen Europa. Wanneer je altijd druk aan het werk bent is het fijn om af en toe een weekendje erop uit te gaan zonder te veel dagen te moeten opnemen. Boek eens een weekend citytrip en vlieg gemakkelijk vanaf Schiphol. Toch lijkt het altijd een drempel voor mensen om te parkeren bij de luchthaven. Dit is eigenlijk heel simpel en bied een hoop voordelen. In dit artikel vertellen wij graag meer over citytrips vanaf Schiphol.

Het begin van een leuk weekendje weg

Een weekendje weg begint natuurlijk met het uitzoeken van de bestemming. Binnen Europa zijn er leuke bestemmingen waar je goedkoop op kunt vliegen. Misschien wil je zelfs verrast worden en kies je voor een reis van sprs.me. Het plannen van een leuk weekendje weg begint vaak online. Je oriënteert je op leuke bestemmingen of goeie aanbiedingen. Het aanbod is erg divers en afhankelijk van het seizoen is er altijd wel een bestemming te vinden waar het zonnetje net wat meer schijnt dan in Nederland. Bij het boeken van een citytrip is het handig om met de volgende punten rekening te houden:

  • Bagage
  • Vervoer naar Schiphol
  • Parkeerkosten

Wanneer je slechts voor een weekend op reis gaat is het verstandig om alleen handbagage mee te nemen. Vaak kun je hier al kleding in kwijt voor ruim een week. Door zonder ruimbagage te reizen bespaar je een hoop kosten én tijd.

Tijd en geld besparen kan ook door slim te kiezen met het vervoer naar Schiphol. Wanneer je met de auto gaat kun je gemakkelijk parkeren rondom Schiphol. Dit is vooraf te reserveren en dus kun je altijd een goede deal vinden.

Parkeren bij luchthaven Schiphol

Wanneer je een paar dagen op reis gaat is het wel zo handig dat je op loopafstand van de vertrek- en aankomsthallen kunt parkeren. Vanaf P1 en P2 loop je zo in een paar minuten naar de vertrekhal. Dat scheelt weer tijd natuurlijk.

Met name wanneer je als verassing op citytrip gaat is het fijn dat jouw partner niet al te veel vrije dagen hoeft op te nemen. Een mooie manier is dan om de vrijdag op te nemen als vrije dag zodat je toch twee nachten in het buitenland kunt verblijven. Om dan je reistijd minimaal te houden is het zeker aan te raden om te parkeren bij Schiphol. Dit kan vaak op loopafstand en is kort van tevoren nog te boeken.

Parkeren bij Schiphol tijdens je weekendje weg hoeft echt niet duur te zijn. Er zijn tegenwoordig namelijk steeds meer verschillende aanbieders rondom de luchthaven. Zo verschillen de prijzen per service en natuurlijk de duur van het parkeren. Op 247ParkerenSchiphol kun je gemakkelijk de beste deal vinden door de prijzen te vergelijken.

Houd jouw citytrip voordelig: bespaar tijd én geld

Wanneer je een voordelige deal hebt gevonden voor een citytrip zou het natuurlijk zonde zijn als je niet bespaart op het vervoer naar de luchthaven en het parkeren. Oriënteer je dus goed voor dat je vertrekt en kijk alvast naar de vergelijkingssites voor parkeerplaatsen.

Door van tevoren rekening te houden met bovenstaande punten, ga je relaxed op reis en houd je meer budget over voor leuke uitjes of een lux overnachting. Bespaar dus tijd én geld met onze basic tips!