Overnachten in een schitterende omgeving

hotel Venlo

Heb je besloten om je eigen eens goed te laten verwennen dan ben je bij hotel Venlo aan het perfecte adres. Gelegen in een prachtige omgeving met veel groen, vanuit de hotelkamers die zeer modern zijn ingericht kijk je uit op de forellenvijvers. Als dat geen uniek uitzicht is, de gastvrijheid van de medewerkers en luxe waarin je verkeert geeft je een goed gevoel. Je kunt je verblijf helemaal compleet maken met een lekkere lunch in de middag of een diner om de avond goed te beginnen.

Mooie omgeving

Ook geschikt om met grote groepen te verblijven

Met een wat grotere groep ben je ook zeker wel bij hotel Venlo, de Maashof is uitstekend ingericht voor bedrijven die een locatie zoeken voor vergaderingen of aan teambuilding willen doen. De groene omgeving waar het hotel is gevestigd is inspiratie om tot mooie dingen te komen. Daar komt bij dat je in de omgeving van het hotel heerlijk kunt wandelen, goed voor de sfeer onderling en het team nog sterker te maken. Heerlijk dineren waar je uitzicht hebt om een zeer mooie en natuurlijke omgeving.

Prachtig uitzicht

Moderne vergaderruimtes

De vergaderruimtes bij hotel Venlo zijn modern en ingericht volgens de nieuwste technische apparatuur. Tijdens warme dagen kun je gebruik maken van de airconditioning, en na de lunch een frisse neus halen in de prachtige groene natuur. Je kunt ervoor kiezen om in de zaal te vergaderen met serre die een schitterend uitzicht heeft op de forellenvijver. Vergaderen is mogelijk vanaf twee tot maar liefst 70 personen. Altijd in een unieke bosrijke omgeving die inspireert om het beste bij iedereen naar boven te halen.