Reisverzekering afsluiten

Reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten is belangrijk, wanneer je op vakantie gaat. Niet iedereen denkt hieraan en komen er pas achter wanneer er iets aan de hand is. Om niet teveel geld hiervoor te betalen is het verstandig om je een beetje te verdiepen in de verschillende soorten verzekeraars. Want elke verzekering heeft zo zijn eigen verzekeringen, met andere dekkingen en verschillende premies. Vaak is het een gok, als je er niet mee bezig hebt gehouden. Via de website van de Verzekeringshop.nl kan je verschillende bedrijven bekijken. Hier zie je meteen al het verschil in premies en de dekkingen.

Reisverzekering afsluiten

Vergeet niet een goede reisverzekering af te sluiten

Voor een tijd terug hadden wij ook een vakantie geboekt, een ski vakantie. Omdat dit de eerste keer was dat wij gingen skiën leek het ons verstandig om een verzekering af te sluiten. Echter hebben wij ons toen vergist en niet goed gekeken wat wel of niet onder de dekking viel.

Onze vakantie was echt geweldig, vooral de eerste keer op ski latten staan was super. De hele week hebben wij heerlijk genoten, tot die laatste dag. Tegen de avond moesten wij weer richting huis, maar dat weerhield ons er net van om nog één keer van de piste af te gaan. Helaas ging dit verkeerd en moest er een hulpverlener aan te pas komen om mij naar beneden te helpen. Deze hulp kreeg ik maanden later in een rekening gepresenteerd, want dit viel net niet binnen de dekking van de verzekering. Kijk goed naar de dekking van een verzekering, voordat je deze gaat afsluiten. De
Verzekeringshop.nl kan daar goed bij helpen.