Rijschool in Arnhem met hele goede lessen

Rijschool in Arnhem

Rijschool in ArnhemTijdens mijn zoektocht naar een rijschool in Arnhem heb ik op een aantal dingen gelet. Eentje daarvan is hoe goed zij met faalangst omgaan. Hier heb ik zelf namelijk al van kleins af aan last van en daardoor word ik soms ongelofelijk zenuwachtig. Op school heb ik het inmiddels redelijk onder controle, maar in nieuwe situaties speelt het vaak toch weer op.

Een hele fijne rijschool in Arnhem

Rijschool in Arnhem

Toen ik online ging zoeken naar een rijschool in Arnhem kwam ik terecht op de site van Wesseldijk. Deze naam had ik al vaker voorbij horen komen, maar ik had nog nooit op hun website gekeken. Het fijne was dat ik hier veel informatie kon vinden over hun pakketten, lessen en aanpak. Hierdoor ben ik ook te weten gekomen dat hun instructeurs speciaal zijn opgeleid om mensen met faalangst les te geven. Dit heeft voor mij de doorslag gegeven om een proefles te plannen. Dit is een les waarbij je 90 minuten gaat rijden waardoor er een inschatting gemaakt kan worden van hoeveel uur je nodig hebt voor je succesvol het examen af kunt leggen. Vooraf was ik ongelofelijk zenuwachtig, maar achteraf bleek het heel erg mee te vallen. Ik vond het een stuk leuker dan verwacht en het ging naar mijn idee ook erg goed.

Een hele leuke sfeer

Het fijne aan deze rijschool in Arnhem vind ik vooral dat ik plezier heb in het rijden. Daardoor zie ik er nooit tegenop en stap ik steeds erg relaxt in de auto. Ik denk dat mede dankzij deze goede sfeer, ik ook minder lessen nodig heb gehad. Dat is natuurlijk prettig, want hierdoor heb ik flink wat geld bespaard en dat is altijd mooi meegenomen. Het examen heb ik de eerste keer direct gehaald, dus nu mag ik ook veilig zelf de weg op.