Snurkpagina kan je helpen op vakantie!

1Een tijdje geleden op vakantie ben ik er achter gekomen dat ik last heb van apneu tijdens mijn slaap dit bekent namelijk dat ik midden in de nacht door het snurken mijn adem langere tijd heel erg slecht is. Dankzij de Snurkpagina heb ik hier geen last meer van,  ze hebben er namelijk naar gekeken en proberen te verhelpen. Dit was nog een hele klus omdat ik er een hele erge vorm van zou hebben dus ik moest volgens hen in speciale therapie. Ook had ik erg veel last van vermoeidheid en concentratie en geheugenproblemen had. Dit is erg vervelend vooral wanneer je werkt omdat je in de problemen kunt komen doordat je je niet goed kan concentreren en dus gaat je productiviteit Flink omlaag en je voelt je gewoon niet goed.

2

Hoe kun je hiervoor geholpen worden?

Door de hulp die ik bij Snurkpagina kreeg was ik binnen no time van mijn problemen af. Tijdens de cursus kreeg ik een verhaal te horen van een jongedame die het zelfde probleem had als ik alleen zat zij op school, het was voor haar ook een erg groot probleem. Ze kon zich op school niet goed kon concentreren en dat was erg vervelend omdat ze op het HBO zit en dus heel goed moest opletten. Het is dus erg belangrijk voor haar opleiding dat ze de stof goed binnenkrijgt maar dat gaat gewoon niet met de klachten die ze heeft, precieshetzelfde wat ik heb ervaren en dankzij de cursus is zij er ook vanaf gekomen en dat geheel vergoed door de verzekering.3