Tip: Mooie camping in Brabant!

deachterstehoef-logo

Afgelopen weekend zaten wij gezellig thuis met mijn zus. Wij waren een kook programma aan het kijken op tv. Tijdens de reclame zagen wij toevallig een advertentie voorbij komen. Het ging over een mooie camping in Brabant. Altijd waren wij al benieuwd hoe het zou zijn om eens een keertje te gaan kamperen. Ik vond het eerlijk gezegd een beetje raar toen ik hoorde dat mensen gingen kamperen. Mijn zus vroeg mij waarom wij niet een mooie camping in Brabant gingen zoeken. In het begin vond ik het een slecht idee maar toch zijn wij akkoord gegaan.

Welke camping? camping

Wij gingen op internet zoeken naar een camping die niet al te ver was van onze omgeving. Wij wilde alleen maar een weekendje weg gaan. Mijn zus is altijd al goed geweest in het zoeken van dingen op het internet. Zij belde mij en vertelde me over een camping Brabant genaamd: De Achterste Hoef. Het leek mij een interessante naam. Vervolgens kwam ik thuis en ging opzoek op Google. De Achterste Hoef heeft een prachtige website met duidelijke informatie.

De Achterste Hoef

Wij besloten om naar De Achterste Hoef te gaan voor een weekendje. Wij keken of er plek beschikbaar op de website. Gelukkig was er toen plek beschikbaar en hadden wij het gelijk geboekt voor het weekend. Het boeken van de tickets ging er gemakkelijk. Mijn zus en ik zijn zeker overtuigd dat het heel erg leuk word! Wij kunnen niet wachten op het weekend.

kampeerplaats