3b_b-520x330Heeft u altijd al willen weten hoeveel een trouwdag in Ibiza uw zal kosten? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wedding International is namelijk de specialist op het gebied van Trouwdagen in het buiteland. U heeft bij ons de keuze om te trouwen op de eilanden Ibiza of Mallorca. Deze worden na uw initiatief volledig voor u georganisseerd op de manier hoe u dit wilt zodat uw dag niet beter kan worden. Zelf plannen van uw bruiloft in het buitenland kan problemen met zich meebrengen. Vooral als u niet bekend bent met het desbetreffende land. Er wordt een vreemde taal gesproken en u heeft nog geen preciese locatie in gedachte en geen mogelijkheid om rond te kijken. Wedding International kan dit wel en verzorgd dit tot in de puntjes. trouwen ibiza kosten

beach-chillout-520x330Wedding International organisseerd en plant uw trouwdag vanuit Nederland. Zo kunnen wij met gemak een persoonlijk gesprek met u plannen om uw wensen door te laten geven. Uw ideeën worden zo uitgewerkt tot een geweldig bruiloft concept.
Na het uitwerken van uw bruiloft wordt hier een globale prijs aan gehangen. Als u hiermee akkoord gaat gaan wij aan de slag uw bruiloft te plannen. U heeft de keuze uit diverse locaties binnen Ibiza. Op onze ‘locaties’ pagina kunt u snel zien welke locaties er mogelijk zijn.
Voor meer informatie over de kosten van een bruiloft op Ibiza?
Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden met liefde al uw vragen op dit gebied.