Voordelig en betrouwbaar naar Turkije

Het liefst gaan we allemaal elke dag op vakantie. Voor veel mensen is het allang niet meer zo dat ze alleen in de zomer op vakantie gaan. Het hele jaar door worden vakanties geboekt en vliegtuigen vliegen af en aan vanuit Nederland naar populaire bestemmingen. Zeer populaire Turkse bestemmingen op dit moment zijn Bodrum, Istanbul en Izmir. Triptime biedt vliegreizen aan naar deze zeer populaire bestemmingen.

Bemin het mooie Bodrum

Naamloos4Bodrum is uniek gelegen in een van de mooiste baaien ter wereld. Dit maakt Bodrum tot een ideale vakantiebestemming voor menig vakantieliefhebber. Bodrum heeft nog veel meer te bieden, zoals het oude centrum met het centraal gelegen middeleeuwse kasteel en tal van gezellige winkeltjes. Met de boot een dagtrip maken naar het Griekse eiland Kos is ook zeker een aanrader als u verblijft in het mooie Bodrum.

Ga internationaal in Istanbul

Naamloos5Wilt u een citytrip maken en toch het gevoel hebben een nieuwe cultuur te ontdekken? Ga dan naar wereldstad Istanbul. In Istanbul ontmoeten de Europese en Aziatische cultuur elkaar. De stad biedt tal van bezienswaardigheden. Wat dacht u van een bezoek aan de grote bazaar, het Beylerbeyipaleis in het Aziatische deel van de stad of het Topkapipaleis en de Aya Sofia in het oude gedeelte van de stad? Verder zijn er vele winkels waarin u dagenlang kunt shoppen, prachtige musea, paleizen, moskeeën en heerlijke restaurants.

Laat je inspireren in Izmir

Naamloos6Izmir is de ideale vakantiebestemming aan de Noord-Egeïsche kust van Turkije. Helaas is weinig bewaard gebleven van de oude stad. Desondanks is er genoeg te beleven in Izmir. Je kunt er mooie musea bezoeken, hapjes en drankjes nuttigen bij gezellige terrasjes en barretjes, de mooie natuur bekijken, urenlang shoppen en uitgaan in hippe clubs tot in de late uurtjes. Deze stad biedt ieder wat wils!

Over Triptime

Triptime heeft veel ervaring in de reisbranche. Zij biedt een zeer goede service tegen scherpe prijzen. Het aanbod van Triptime bestaat uit gerenommeerde dienstverleners zodat de kwaliteit van de reizen gewaarborgd blijft. Door de laagste prijsgarantie die Triptime biedt, heeft iedereen de kans om voordelig naar Turkije op vakantie te gaan!