Wat is er allemaal voor de kinderen?

Sunny Beach heeft voor jong en oud vele leuke attracties, de attracties variëren tussen thema parken, varen en go karten. Met kinderen op reis, betekend, heel wat leuke attracties in plannen, zodat de kinderen niet gauw vervelen. Kinderen zijn nou eenmaal snel uitgekeken, dus is het wel handig als je genoeg leuke dingen voor ze hebt ingepland tijdens de vakantie. Hieronder enkele leuke thema parken en hun attracties.

  1. Action Aquapark is een water themapark gelegen in het westelijke deel van Sunny Beach Resort. De snelste glijbaan, “Free Fall” gaat met een snelheid van 70 km per uur wel echt heel hard. De steile 18 meter hoog “Kamikadze” is zeker ook de moeite waard en de dynamische Niagara. Verder heb je ook de 150 meter lang en bedekte dia “Black Hole” genaamd en de andere dia’s X-Treme en Hydrohute doen het ook goed. De spannende Turbolence en de grote “Wave Pool” zijn vooral bij de kinderen die wat meer durven heel erg in trek. De H2O Adventure Island, is tevens ook een unieke kinderattractie, met acht glijbanen, geisers, fonteinen, watervallen, tunnels en touwbruggen. Naast een overvloed aan water attracties, heeft Action park ook een Mini Zoo en Ice Cream House.
  2. Kinderen die dol zijn op piraten films en animatie, zullen de Pirate cruise echt een onvergetelijke attractie vinden. De Pirate cruise is een jacht uitgerust jacht met piraten die leuke en grappige spelletjes doen met de kinderen. Een overvloedige lunch aan boord- een uitstekende keuken, bier en frisdrank, ijs, muziek en dans zijn allemaal onderdeel van de cruise. Verder kun je tijdens de cruise zwemmen in zee.
  3. Aqua paradijs is een andere thema park waarvan de naam betekent “Water paradijs”. Deze thema park is echt voor de waterpret liefhebbers. Vol met reuze glijbanen en snelheden die heel erg hoog zijn. In dit park komt elk kind aan zijn trekken, de hoge glijbanen voor de echte dappere onder ons.

Klik hier voor meer informatie!