Wil jij een vakantie naar de malediven?

Vakantie

Kom, zeg eens: vakantie naar de Malediven, lijkt je dat wat? Wie niet, kan je denken. Mocht het je niks zeggen, raad ik je aan om eens op internet wat plaatjes op te zoeken, je zult versteld staan, het is zo mooi daar. Je wordt er meteen verliefd op. Nu denk je, waarom begin ik hierover? Nou, omdat ik al jaren droom over een vakantie naar de Malediven en nu wil ik het eens waar gaan maken! Ik heb al jaren ook geld gespaard, eigenlijk voor mijn auto, maar omdat dit door omstandigheden niet door gaat, wil ik het in iets anders stoppen. En opeens kreeg ik een idee! MALEDIVEN! Haha, het kwam zomaar in mij op en toen dacht ik waarom niet?

Vakantie

Zwaar jaar gehad

De titel zegt het al, ik heb door een revalidatie een zwaar jaar gehad, ik ben nog steeds bezig met herstellen en ik denk dat het mij goed doet om even op vakantie te gaan. Als je eens naar de website gaat van Silktravel kan je zien waar ik naar toe ga, het is echt zo mooi en fijn. Ik droom er zelfs over, ik ben zo enthousiast. Ik heb ook net een nieuwe mooie camera, dus ik kan ook, waarschijnlijke mooie foto’s maken. Of ik kan daar goed oefenen. Ik heb nog nooit gefotografeerd dus het kan nog alle kanten op gaan, we zullen het zien! Ik denk dat ik een blogje ga starten met foto’s en misschien ook verhalen over wat ik meemaak, ik vind het namelijk ook leuk om te schrijven.