Zoekt u fijne campings in Zeeland?

Corona houdt ons leven al heel lang bezig en zorgt er voor dat we beperkt zijn in ons doen en ons laten. Echter had ik nu al twee keer een vakantie over geslagen en was ik voornemens dit niet nog een keer te doen. Ik besloot daarom om deze zomer naar een camping in Nederland te gaan en op die manier toch een uitstapje te hebben en van mijn vakantie te kunnen genieten. Om een mooie plek uit te zoeken ging ik op het internet op zoek naar mooie campings die wat extra’s te bieden hadden. Via deze weg kwam ik op de website kgc.nl waar enkel karaktervolle groene campings op stonden. De website legde uit wat dit inhield. Wanneer een camping aangesloten was bij een karaktervolle groene camping dan betekent dit dat de camping een eigen unieke karakter heeft. Dit houdt vaak in dat de campings zich bevinden in veel groen of in de nabijheid van water. Ook zijn de campings vrij klein, iets wat mij altijd heel erg aanspreekt. Een belangrijk punt bij deze campings zijn gastvrijheid en goede voorzieningen. Dit klonk mij allemaal als muziek in de oren, want dit waren precies de campings waar ik mijn vakantie zou willen doorbrengen. Ik besloot dan ook op deze website verder te kijken voor een geschikte camping voor mijn vakantie. Ik had het idee om naar Zeeland te gaan. Hier was ik nog nooit geweest en dit maakte dat ik dit graag een keer wilde bezoeken. Ook stond dit gebied bekend om zijn vele natuur en water, iets wat bij mij vaak zorgde voor rust. En rust was uiteraard precies wat ik wilde bereiken in mijn vakantie! Op de website was een zoeker, waar ik door middel van het invullen van mijn eisen goede campings in Zeeland kon bekijken en selecteren. Zo kon ik invullen over wat voor soort accommodatie ik wilde. Wilde ik het liefst slapen in een ingerichte tent, wilde ik een lege kampeer plaats en zelf mijn tent meenemen of wilde ik toch iets meer luxe en het liefst overnachten in een chalet of stacaravan. Ik wist het wel, voor mij kon het niet dicht genoeg bij de natuur zijn en dit hield in dat ik het liefst een eigen tent meenam en deze opzette.

Veel keus in campings in Zeeland op deze website

Na mijn voorkeuren te hebben ingevuld kreeg ik een overzicht van mogelijke campings in Zeeland. Ik bekeek ze allemaal en las de uitgebreide informatie die er gegeven werd bij alle websites. Deze website was heel handig, want de info hielp zeker heel erg bij het kiezen van campings in Zeeland. Ik maakte al snel mijn keuze en kon niet wachten om op vakantie te gaan!

Makkelijke zoekfunctie en veel informatie

De website heeft mij heel erg geholpen bij het vinden van campings in Zeeland, dus ik kan deze site om de volgende redenen aanraden:

  • De campings in Zeeland staan duidelijk omschreven met veel informatie
  • De zoekfunctie op de website werkte makkelijk en hielp erg bij het vinden van campings in Zeeland
  • Er was heel veel keus op deze site

Voor iedereen die op vakantie gaat en op zoek is naar campings in Zeeland raad ik deze site zeker aan!