5 plekken in Australië die je bezocht moet hebben

Australië is een enorm groot land en is met name ontzettend populair bij de vakantiegangers die een totaal andere ervaring willen dan dat ze thuis gewend zijn. Australië is een enorm groot land met ontzettend veel mooie plaatsjes. In dit artikel worden er 5 plekken in Australië besproken die je bezocht moet hebben.

Sydney

Sydney is een van de grootste steden in Australië, je kan het een echte wereldstad noemen. Met bijna 5 miljoen inwoners is het een enorme stad in het zuidoosten van Australië. Met name het zuidoosten van Australië is een prachtig gebied om te verkennen. Tienduizenden backpackers reizen naar Australië om een reis te maken langs het zuidoosten van Australië en daar kan Sydney uiteraard niet aan ontbreken. Ga langs bij Manly Beach of huur een boot en vaar langs de prachtige gebouwen.

Byron Bay

Byron Bay is the place to be als je opzoek bent naar een mooi strand waar een relaxte Beach vibe heerst. Byron Bay is enorm bekend bij de surfers. Voor zowel de beginners als de wat meer ervaren surfers is het een walhalla.

Cairns

Ook in het Noordoosten van Australië ligt een ontzettend mooie plaats genaamd Cairns. Cairns staat bekend om de lange boulevard en één van de oudste regenwouden op aarde.

Great Ocean Road

The Great Ocean Road is een prachtige weg en begint vanaf de kustweg van Melbourne en loopt door naar de ruige kustlijn van Victoria. Tijdens deze route kan je prachtige kliffen, parken en surfspots ondervinden.

Great Barrier Reef

Als je van de zee houdt en mooie kleuren in het water dan moet je zeker een kijkje nemen bij The Great Barrier Reef. The Great Barrier Reef bevat het grootste koraalrif ter wereld. Het is de ideale plek om te duiken en snorkelen als je optimaal wilt genieten van de prachtige kustlijn.