Goood Resort Bonaire heeft leuke huisjes!

logo_top

hallo allemaal, ik heb weer een nieuw stukje voor jullie over een vakantie die ik vorige zomer heb meegemaakt! Afgelopen zomer hebben mijn vrienden en ik een huisje op een resort weten te bemachtigen via de website van Goood Resort Bonaire. Dit is een organisatie die appartementenimg_0750_328x219 tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467 in Bonaire aan bied, maar dan met een hele hoge kwaliteit. Je weet dus zeker dat je goed terecht komt, zo heb je een bar, restaurant, privé strand, zwembad en noem maar op! Ben je dus op zoek naar een leuke vakantie neem dan eens een kijkje op de website je zal je zeker verbazen. De prijzen zijn namelijk heel erg goed en je weet tenminste zeker dat alles goed geregeld is. Je hoeft alleen nog zelf te bepalen wanneer je zou willen vertrekken.

Mijn vrienden en ik hebben echt een top vakantie gehad!

Mijn vrienden en ik hebben zeker een geslaagde vakantie gehad, alles was goed geregeld en we hoefde ons nergens zorgen om te maken. Als ik in de toekomst nog eens op vakantie zou gaan in de zelfde richting dan zou ik dit zeker herhalen. We hebben namelijk veel leuke dingen gedaan aangezien het appartementen complex dicht bij het centrum is. Ik zou vandaag al weer terug willen, ik zal wel een paar foto’s plaatsen. Zo kunnen jullie ook een beetje een idee krijgen van hoe alles er uitziet! Ik hoop dat jullie een kijkje op de website zullen nemen, je zal zeker geen spijt krijgen.