Speed pedelec of auto? Zo reis je gemakkelijk naar werk

b and b

Steeds meer en meer mogen mensen weer op kantoor verschijnen. Dat is wel zo fijn, om een of twee dagen weer lekker te werken achter je bureau omringd met je collega’s. De meeste mensen kiezen ervoor om met de auto te reizen van huis naar werk. Dat is wel zo makkelijk, maar is het ook wel goed voor jou, jouw welzijn en die van anderen? 

Tegenwoordig zijn er milieuvriendelijke opties om makkelijk te reizen tussen jouw werkplek en je eigen thuis. Ook is het zo dat sommige mensen graag een manier willen om te kunnen reizen, maar dat zij tegelijkertijd hun sportieve trekken kunnen vervullen. Ben jij een van deze mensen? Overweeg dan om een elektrische fiets te nemen! 

Er zijn verschillende soorten elektrische fietsen (‘gewone’, maar ook de high speed versies), dus er is altijd wel iets voor jou. Zeker als je maar 20 kilometer naar je werk hoef te reizen, is elektrisch fietsen een goede optie. Zo reis jij comfortabel en ben je goed bezig voor de natuur om je heen. Voordat je al Online Klanten Reviews Amslod gaat bekijken en vragen gaat stellen aan het wereldwijde web (‘Wat kost een amslod fiets?’, ‘wat is een elektrische fiets middenmotor voor dames?’), lees eerst verder hoe jij en het milieu profijt kunnen hebben wanneer je elektrisch fietst. 

De beste optie voor jou en het milieu

Elektrisch fietsen is zeker ideaal voor degene onder ons die lange afstanden moet leggen om op werk aan te komen. De meeste elektrische fietsen zijn geschikt voor, maar de beste voor lange ritten is toch wel de speed pedelec. Deze high speed variant van de elektrisch fiets zorgt ervoor dat je binnen (ongeveer) een half uur 20 kilometer kan afleggen. Geen stress dus in de ochtend: jij komt op werk aan met een goede dosis slaap en je hebt ook nog eens een lekkere work-out al gehad. Zo ben je niet alleen gezond bezig, maar kom je ook gewoon ruim op tijd aan op kantoor. Twee vliegen in één klap dus!

Een nog beter voordeel van het nemen van de speed pedelec is dat het niet alleen goed is voor jouw welzijn. Momenteel bevinden we ons in een bijzondere wereld situatie: de aarde is beetje bij beetje steeds slechter geworden door onze eigen milieuvervuilende acties. Elektrisch fietsen heeft een veel kleiner impact op het klimaat dan autorijden, dus is het niet alleen maar fijner dat je op deze manier de aarde ook nog eens helpt? Het is zo berekend dat je 10 keer minder CO2 uitstoot hebt door het gebruiken van een elektrische fiets. 

Nog twee kleinere voordelen is dat je veel goedkoper uit bent (op de korte en lange termijn) met een elektrische fiets dan met een auto. Daarnaast hoef je niet te zoeken naar een parkeerplaats en hoef je dus ook geen zorgen te maken over gerelateerde kosten! Kies dus voor een elektrische fiets: het is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor alles eromheen.