Wat heb je nodig als je op glamping vakantie gaat?

Wanneer we het hebben over een glamping vakantie, dan spreken we uiteraard over een luxe vakantie waarbij je zelf zo min mogelijk hoeft te regelen en mee te nemen. Ondanks je zelf minder spullen hoeft mee te nemen op je vakantie zijn er nog een aantal dingen die je zeker niet moet vergeten en dit gebeurt nog steeds regelmatig, daarom gaan wij vertellen wat je zeker nodig hebt als je op een glamping vakantie gaat.

Goed controleren

Wanneer jij je vakantie geboekt hebt kun je bij het boeken meestal allemaal extra dingen aanvinken (soms gratis en soms tegen betaling), zoals dat je het beddengoed er gewoon bij boekt of een babybedje. Het is belangrijk om dus te controleren bij je boeking of je iets van extra dingen hebt aangevinkt, hierdoor kun je weer een aantal dingen van je lijstje afstrepen die je zelf dus niet meer hoeft mee te nemen.

Wat vind ik in mijn villatent?

De meeste villa tenten zijn uitgerust met een volledige keukeninventaris, dat betekent dus dat je borden, bestek, pannen en bekers niet mee hoeft te nemen. Je hebt ook je eigen sanitair, ook hierbij kunnen er al handdoeken bij inbegrepen zitten maar dit is ook niet altijd zo en daarom moet je van te voren het goed controleren.

Bij sommige villa tenten heb je dit niet, daarom moet je dit goed controleren op de website waar je je vakantie hebt geboekt. In het geval dat het er niet bij staat kun je altijd contact opnemen door te bellen naar de klantenservice.

Het is altijd verstandig om voor de zekerheid een eigen noodpakketje mee te nemen naar je glamping als je niet zeker weet of je voorzien wordt van de benodigde middelen.

Check Check, Dubbelcheck

Het is dus zeker belangrijk om voor dat je op je vakantie gaat alles te controleren wat je al krijgt van de glamping en wat je zelf moet meenemen. Controleer je dit niet? dan zal je zelf tegen de problemen aanlopen wanneer je op je vakantie bent en dit is natuurlijk wel het laatste wat je wilt. Je bent tenslotte op vakantie om te genieten en niet om je druk te maken over spullen die je nu niet hebt. Daarom de conclusie, controleer alles goed voordat je op vakantie gaat!